2012. augusztus 5., vasárnap

Balaton és mi

Ezek még az előző nyaralás képei. Igen, ezen a nyáron nagyon el vagyunk kényeztetve, pihenésből pihenésbe esünk. Mentségemre legyen mondva, hogy a balatoni lazulást én bölcsességfog fájással töltöttem, amit azonnal ki is kellett szedetnem, ahogy hazajöttünk.






  Közben kaptam a kérést több helyről is, hogy írjak kicsit magunkról. Szóval berendezkedtünk, a lakás kezd egy otthonhoz hasonlítani, a belvárosról pedig sokkal rosszabb emlékeim voltak, mint amilyen valójában. Úgyhogy a kezdeti félelmeim elmúltak, bár vannak (még sarkok, ahol iszonyatos a kupi,) dolgok, amik keresik a helyüket. Találtunk új ovit, eddig nagyon jónak tűnik!
  A várandósságnak pedig lassan a félidejében járok, a kezdeti nyavalyáim, öreganyám-szindrómám elmúlt. Viszont sokkal, de sokkal nyafogósabb vagyok, mint Sárival voltam. Lassan már pocak is látszik, bár az Imogen tee képei alapján meg is lettem gyanúsítva, hogy nem is várunk babát, de talán most már nem úgy nézek ki, mint aki kétszer ebédelt. Szóval minden alakul, rendeződik. A következő félévemet még majdnem teljesen megcsinálom, még gyakorlatra is megyek, így elvileg csak a legutolsó félév fog maradni. Erről jut eszembe, hogy szülni otthonos terepen fogok, abban a kórházban, ahol a gyakorlatomat töltöm, és mostani gyakorlaton az újszülött osztályra megyek, úgyhogy be is tudok melegíteni kicsit :)
 És igen, nézegetem a babatakarók, babazsákok mintáit, de még nem döntöttem...
 

2 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Most találtam a blogodra (barkáéktól), és nagyon tetszenek a műveid. Remélem nem bánod, ha rendszeres olvasód leszek. Amúgy engem biztosan nem zavar, ha a családodról vagy munkádról írsz, vagy bármi egyébről, szóval én szívesen olvasom azokat is.
    Szépséges várandós hónapokat kívánok!

    VálaszTörlés